Tuesday, April 11, 2017

Wishlist for PBAKL 2017

Assalamualaikum

Sihat semuanya?

Acik Laura, Alhamdulillah sihat.

Okaylah, hujung bulan ni dah mula PBAKL 2017. Kembali di PWTC. Hati memang dah sampai PWTC dah sebenarnya. Tapi not sure dapat pergi atau tidak. Sebab kena kerja on weekend tu.
Huhuhu. Silalah menangis.

So ni I senaraikan my premilinary list. Sebab mungkin senarai ini akan bertambah pada masa - masa akan datang.

1. Essay on the heart - Dr Abu Ameenah Bilal Philip
2. Lautan Langit - Kurniawan Gunadi
3. Let it Go - Reyna Ibrahim
4. Hati ini Milikmu - Yasmin Mogahed
5. Salju Kyoto - Sara Aisha
6. Drawn Together - Lean Pearlmen
7. The 10 laws of success - Stephen C Phlips
8. Senja, Hujan dan Cerita yang telah usai - Boy Candra


Ada nak suggest buku/ novel untuk Acik Laura?

Nanti comment ye.

Jumpa lagi.



1 comment:

  1. Hehehe akak pun dah buat list.. tapi tak tau la dapat pergi ke tak. Kena tengok masa encik hubby juga...

    ReplyDelete